Közélet

Így plakátoltok ti: vandalizmus Dorozsmán és Makkosházán + FOTÓK

Így plakátoltok ti: vandalizmus Dorozsmán és Makkosházán + FOTÓK

2014. október 5., vasárnap
Így plakátoltok ti: vandalizmus Dorozsmán és Makkosházán + FOTÓK
plakatrongalas01_gs

A szegedi kampány árnyoldalai: a százéves fákat sem kímélik Dorozsmán, Makkosházán pedig alig maradt ép plakát...

Felháborodott olvasók keresték meg hétvégén szerkesztőségünket, és tettek bejelentéseket olyan "kampánycselekményekről", melyekre az elkövetők aligha lehetnek büszkék. Nosza, gyorsan fotódokumentációt is készítettünk a felháborító esetekről! Kiskundorozsmán ismeretlenek a körforgalomban lévő százéves gesztenyefákra és koros platánokra is csavarral(!) erősítették fel az MSZP polgármesterjelöltjének és helyi képviselőjelöltjének plakátjait. "Dorozsma büszkeségei azok a gyönyörű fák, melyeket nem kíméltek a vandálok" - fejezték ki tiltakozásukat a helyi lakosok, köztük környezetvédők.

Makkosházán az Ortutay és a Hont Ferenc utcákban eközben valakik megrongálták, letépték a Fidesz-KDNP-L.É.T., a Jobbik és az LMP szinte valamennyi plakátját. Jó lenne, ha nem az ilyen erőszakos cselekményekről szólna a választási kampány utolsó hete...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.