Közélet

Garzó Márk programja az emberek problémáinak megoldására épül Makkosházán

Garzó Márk programja az emberek problémáinak megoldására épül Makkosházán

2014. október 5., vasárnap
Garzó Márk programja az emberek problémáinak megoldására épül Makkosházán
panel02_gs

Az emberek biztonságérzetét kell helyreállítani – vallja Garzó Márk, a 8-as körzet, Makkosháza képviselőjelöltje, aki a kormánypártok és a L.É.T. Egyesület támogatását tudhatja maga mögött programja megvalósításához programja megvalósításában.

„Számomra a közbiztonság az egyik legfontosabb kérdés az egész körzetben. A területen nincsenek sem önkéntesek, sem városőrök, ez ügyben próbálnék kooperálni a rendőrséggel megválasztásom esetén. Terveink közt szerepel, hogy visszaállítsuk a Csongrádi sugárúton a rendőrőrsöt. Ezt elengedhetetlennek tartom. Ha ez sikerül, megoldott lesz a nagyobb számú és gyakoribb járőrszolgálat. Az első feladat az, hogy a körzetben élők biztonságban érezzék magukat” – mondta

Garzó Márk

képviselőjelölt. A közbiztonság helyreállítása mellett nagy hangsúlyt fektet az emberek költségeinek csökkentésére. Ezt úgy próbálja véghezvinni, hogy a panelházak tetejére napkollektorokat telepítene, ami a lakók közös költségét csökkentené. „A lakosság anyagi terheit csökkentenünk kell! Találkoztam olyan emberekkel, akiknek el kell dönteniük, hogy a számlát fizetik be vagy ételt vesznek. A napkollektorok felszerelésével csökkenne a lakók közös költsége, mert úgy vinnénk végbe ezt a fejlesztést, hogy a lakóknak ne kelljen hozzájárulást fizetniük. Így érezhetően több pénz maradna a pénztárcájukban” – magyarázta a képviselőjelölt. Hozzátette,

Kothencz János

polgármesterjelölt programjában kiemelt szerepet szentel a közüzemi díjhátralékkal rendelkezők megsegítésére. „Kiemelt feladat az adósságcsökkentés, a szegedi modellértékű, komplex rendszer továbbvitele, a közüzemi díjak szabályozásának, illetve árcsökkentésének állami programjával összhangban. Ugyanígy elengedhetetlen a további segítségnyújtás azoknak, akik súlyos közüzemi díjelmaradással küzdenek. A kormánypártok és a L.É.T. Egyesület támogatásával induló képviselőjelölt arról is nyilatkozott a Déli Szó Szegednek, hogy megválasztása esetén kéthetente fogadóórát fog tartani, ahol bárki felkeresheti problémájával. Ezzel is azt szeretné megmutatni, hogy egy képviselő felelősséggel tartozik a körzetében élőkért. „Sohasem a pártra kell szavazni, hanem mindig az egyénre, de legfőképpen arra az értékrendre, ami az egyén mögött áll” – szögezte le Garzó Márk. A képviselőjelölt terveiben szerepel, hogy felújítja a Gyöngyvirág utca teljes burkolatát, kicseréli a padokat, és helyreállítja a közvilágítást ott és ahol még szükséges, mint például a Lomnici utcában és az Ipoly soron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.