Közélet

A kis- és középvállalkozásoknak segít a Második Lehetőség Szociális Szövetkezet

A kis- és középvállalkozásoknak segít a Második Lehetőség Szociális Szövetkezet

2014. október 17., péntek
A kis- és középvállalkozásoknak segít a Második Lehetőség Szociális Szövetkezet
uzlet_szerzodes

A pénzügyi tanácsadói piacon kíván segítséget nyújtani a Második Lehetőség Szociális Szövetkezet.

- Milyen céllal alakult a Második Lehetőség Szociális Szövetkezet?

- A Második Lehetőség Szociális Szövetkezet 2013-ban alakult mégpedig azzal a céllal, hogy ügyfeleinek professzionális szolgáltatást nyújtson a pénzügyi tanácsadói piacon. A kisebb cégeknél általában nincs arra kapacitás, hogy kellő hatékonysággal foglalkozzanak finanszírozási ügyeikkel, úgy tapasztaljuk, a pénzügyi kérdésekre nem fektetnek kellő hangsúlyt. Ez legrosszabb esetben veszélybe sodorhatja a vállalkozás működőképességét. Partnereink a mikro-, kis-, és középvállalkozások köréből kerülnek ki

- Milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe az ügyfelek a szövetkezetnél?

- A Második Lehetőség Szociális Szövetkezet a vállalkozó paramétereinek figyelembe vételével személyre szabottan figyeljük a pályázati lehetőségeket, majd az ügyféllel történő konzultációk alkalmával a legoptimálisabb struktúrát állítjuk össze, alakítjuk ki. Továbbá profilunkba tartozik a pályázatírás, a pályázati menedzsment, a hitelügyintézés, valamint az üzleti tervek és megvalósíthatósági tanulmányok készítése is.

- Pontosan miben tudnak segíteni a hitelügyintézés terén?

- Ügyfeleink számára felkutatjuk a legoptimálisabb finanszírozási és garanciális lehetőségeket.. A hozzánk fordulóknak igyekszünk komplex szolgáltatásokat biztosítani, maximális minőség mellett, hiszen az ügyfeleink sikere, egyben a mi sikerünk is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.