Közélet

Vasárnap hajnalban szünetel az elektronikus útdíjszedés

Vasárnap hajnalban szünetel az elektronikus útdíjszedés

2014. szeptember 11., csütörtök
Vasárnap hajnalban szünetel az elektronikus útdíjszedés

Vasárnap, szeptember 14-én hajnali 1 és 5 óra között szünetel a HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszer - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A szüneteltetés oka a tervezett karbantartás elvégzése. Az üzemszünet alatt nem váltható viszonylati jegy és az egyenleg sem tölthető fel. Ezért a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. azt javasolja a fuvarozóknak, hogy úthasználati jogosultságukat elővételben vásárolják meg a www.hu-go.hu weboldalon, vagy az ügyfélszolgálati irodákban, illetve a viszonteladóknál. Amennyiben az ügyfél útdíjbevallási kötelezettségét bevallási közreműködő útján, fedélzeti eszközzel teljesíti és megfelelő egyenleggel rendelkezik, nincs további teendője. Az egyenlegből az üzemszünet ideje alatt igénybevett úthasználati díjat a szolgáltató az üzemszünetet követően levonja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.