Közélet

Leadta az ajánlásokat Botka László

Leadta az ajánlásokat Botka László

2014. szeptember 3., szerda
Leadta az ajánlásokat Botka László
SZS20140903_botka_leadta_ajanlasait_003

Az MSZP mellett a Demokratikus Koalíció és az Együtt támogatásával induló Botka László leadta a helyi választási irodában az egy hét alatt összegyűjtött ajánlásokat.

Tízezer ajánlást gyűjtött össze

Botka László

polgármesteri indulásához, a szegedi húsz egyéni választókerületben az MSZP-DK-Együtt színeiben induló képviselőjelöltek is ugyanennyi ajánlást gyűjtöttek városszerte. Botka elmondta, négy évvel ezelőtt egy hónap állt rendelkezésre az ajánlószelvények összegyűjtésére, akkor 15-20 ezerrel támogatták. Megjegyezte, azt tapasztalta ő és a jelöltek is az elmúlt napok kitelepülésein, hogy a szegediek békés, nyugodt építkezést akarnak. „Egy kampány idején az emberek sokkal élénkebben érdeklődnek a közügyek és így a város helyzete iránt. A korábbi választási kampányban is nagyon sok problémát vetettek fel a lakosok vagy épp ötletet kaptak a jelöltjeink, amit utána hasznosítani tudtunk. Így most is arra törekszünk a kampány során, hogy minél több szegedivel találkozni tudjunk” – mondta el kérdésünkre Botka László.

Június végén jelentették be

, hogy a húsz szegedi egyéni választókörzetben tizennégy szocialista jelölt indul, három DK-s és szintén hárman az Együtt színeiben. A három párt polgármesterjelöltje pedig a jelenlegi polgármester, Botka László, őt támogatták az MSZP szegedi küldöttgyűlésén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.