Közélet

Három utat újítottak fel Dorozsmán

Három utat újítottak fel Dorozsmán

2014. szeptember 25., csütörtök
Három utat újítottak fel Dorozsmán
ut02_gs

Idén huszonkét millió forintot tudtak fordítani Szeged-Kiskundorozsmán útrekonstrukcióra. Az összegből olyan utakra is került aszfaltréteg, melyeken korábban nem volt.

Míg tavaly 150, ebben az esztendőben 100 millió forintból újulnak meg utak Szegeden az útrekonstrukciós alapból – tájékoztatott

Mihálffy Béla

. „Ezúttal két utcányi felújítást tudtunk kilobbizni

Kosik Dénes

képviselőtársammal, akivel az elmúlt négy évben arra törekedtünk, hogy minden esztendőben megújuljon egy-egy útszakasz a dorozsmai városrészben” – tette hozzá az 1-es egyéni választókörzet, Kiskundorozsma Fidesz-KDNP-L.É.T. által támogatott önkormányzati képviselőjelöltje.

ut01_gs

Mihálffy elmondta, tizennégy millió forintot költöttek a Vereshomok utcára, míg a Hám és a Talicska leaszfaltozása mintegy nyolc millió forintba került. A tavalyi 150 milliós útrekonstrukciós keretből a Barátság és a Gyalu utca újulhatott meg, de mint ahogy a képviselőjelölt megjegyezte, vannak még olyan részek, ahol kátyúzásra, aszfaltozásra lenne szükség. Példaként a Vályogos utcát említette, melynek rendbetétele a

Kothencz János

polgármesterjelölt által meghirdetett

„Tervezzük együtt...!” bejárás kiskundorozsmai állomásán

is szóba került. Ahogy

Alpár Tibor

, a 2-es körzet Fidesz-KDNP és a L.É.T. Egyesület által támogatott képviselőjelöltje portálunknak akkor elmondta, a központot is tehermentesítené az utca rekonstrukciója, továbbá az új osztáson lakók kényelmesebben tudnák megközelíteni a házukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.