Közélet

Golyó Angliában is a karján hordozza a szegedi dómot + FOTÓK

Golyó Angliában is a karján hordozza a szegedi dómot + FOTÓK

2014. szeptember 10., szerda
Golyó Angliában is a karján hordozza a szegedi dómot + FOTÓK
tetko3

Bőrébe égette szegediségét az Angliában élő férfi: Golyó a bal alkarjára tetováltatta a szegedi fogadalmi templom épületét.

Divatból nonfiguratív alakzatot, vagy jól mutató ábrát varratnak magukra az emberek, a mélyebb mondanivalóval bíró tetoválásokon pedig idézetek, személyes üzenetek vagy dátumok szerepelhetnek. Az évekig Szegeden élő férfi hazája és a Napfényváros iránti szeretete kifejezéseként örökíttette meg karján a nevezetes épületet. „Nem Szegeden születtem, de kisebb kitérőkkel mindig itt éltem, itt tanultam és a kisfiam is itt jött a világra. Mivel az ő jövője a legfontosabb számomra, kénytelenek voltunk külföldre menni a jobb élet reményében, immár két és fél éve kint is élünk Angliában. A napfény városából a szeles-esős Britanniára váltani azért nem volt egyszerű, Szegedet örökre a szívembe zártam” – mondta el a SZEGEDma hírportálnak Golyó. Szegediségét a bőrébe is égette a férfi: idén áprilisban bal alkarjára tetováltatta a fogadalmi templom épületét. „Politikától és jobboldali eszméktől mentesen, tiszta szívemből szeretem a hazámat, amit korábban egy másik tetoválással is kifejeztem. Tetszik a dóm épülete, egyszerűen gyönyörű, ezért döntöttem hát úgy, hogy gyökereimet ilyen módon őrzöm meg magamon ” – emelte ki a férfi. Ehhez hasonló méretű és minőségű tetoválás 70-80 ezer forintért készül el egy szalonban, egy közeli jó barátja révén azonban kedvezőbb árat kapott a fogadalmi templomra Golyó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.