Közélet

Péntek éjszaka repült Dévényi Tibi bácsi pöttyös labdája a SZIN-en + FOTÓK

Péntek éjszaka repült Dévényi Tibi bácsi pöttyös labdája a SZIN-en + FOTÓK

2014. augusztus 30., szombat
Péntek éjszaka repült Dévényi Tibi bácsi pöttyös labdája a SZIN-en + FOTÓK
szin_vegyes08_gs

Pénteken sem kímélték magukat a fesztiválozók, a nagyszínpadot ezúttal is a legnagyobb hazai előadók SZINesítették: a Republic, az Irie Maffia, a Quimby és a Hősök csaptak óriási bulit. A Partfürdő életét tovább "édesítette" Berki Krisztián.

Reggel mér egészen szép időre ébredhettek a fesztivállakók, a 10 Celsius-fok körüli minimumok délutánra 25 fokig kúsztak, elő lehetett venni a rövidgatyót és a pólót, ahogy az egy rendes nyári fesztiválhoz illik. Csütörtökön Vajda Attila vállalta a kihívást, hogy a medence-akadálypályán megméretteti gyorsaságát és ügyességét a fesztiválozókkal. Tegnap Berki Krisztián, az Édes élet celebje vetette bele magát a feladatokba, délután tehát ő kavarta fel az állóvizet a Woody Race körül. A testépítő először járt a SZIN-en, ennek ellenére is örömmel vette a felkérést, hogy népszerűsítse a sportokat, a testmozgást. Aki lemaradt Berki mutatványáról, ne bánkódjon, szombaton újra végigrobog az akadálypályán, hogy megdöntse Vajda legjobb futott idejét.

Győzd le és szelfizz a Berkivel!

Aki a tegnapi napon elmulasztotta, annak szombaton még lesz lehetősége szelfizni az Édes Élet sztárjával. Berki Krisztián szombaton is megtalálható lesz SZIN-en, aki elmondása szerint még Vajda Attilát is legyőzi a kijelölt akadálypályán. „Egy kenu versenyen talán lenne esélye, de egy ilyen helyen csak a berki győzhet.” tudtuk meg Krisztiántól, aki először látogatott a SZIN-re. A tegnap készült fotókat az alábbi galériában tekinthetik meg.

A nagy koncertek előtt, olyan 18 óra tájban ismét felszaporodni látszott a sor a bejáratnál, ráadásul az ácsorgóknak a várakozás mellett egy másik kellemetlenséggel is meg kellett küzdeniük: sűrű füst lepte el a partot. Kiderült, a katasztrófavédelem éppen erre a napra időzítette földi szúnyoggyérítését: egy kisteherautóról járták végig a várost, hogy a füstgenerátor tehesse a dolgát, megkímélve ezzel a sátorozókat az éjszakai vérszívóktól. Estére lépni is alig lehetett a parton, az Irie Maffia, a Gypo Circus és a Quimby megtöltötte saját színpadja előtti nézőteret. Kiss Tibiék koncertjén még visszafogottabb volt a buli, a kései fesztiválozók ezt az időpontot választották vacsorájuk elfogyasztására. Már bőven éjfél után végre előkerült a Három kívánságból ismerős pöttyös labda is, Dévényi Tibi bácsi bőkezűen osztotta a tömegeknek a jobbnál jobb retro zenéket. Vele zárt a pénteki nap, éjjel három óra tájban az utolsó partiarcok is nyugovóra tértek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.