Közélet

Odett, Belmondo és karszalag-csekkolós para a SZIN nyitónapján + FOTÓK, VIDEÓK

Odett, Belmondo és karszalag-csekkolós para a SZIN nyitónapján + FOTÓK, VIDEÓK

2014. augusztus 27., szerda
Odett, Belmondo és karszalag-csekkolós para a SZIN nyitónapján + FOTÓK, VIDEÓK
szin_vegyes26_gs

Okozott némi hőbörgést a SZIN-en bevezetett karszalag-csekkolós rendszer és a megkésett kapunyitás is, de azért rendben elstartolt a Szegedi Ifjúsági Napok. Ocho Macho, Odett, Honeybeast és Belmondo a SZIN nulladik napján!

Szinte minden évben van egy-egy újítás, amellyel nehezen barátkozik meg a SZIN közönsége. Tavalyelőtt a

fesztiválkártyát

vezették be, amely elviekben a gyors kiszolgálásért jött volna forgalomba, de a bulizók nagy részének csak egy újabb dolog volt, amit el lehetett hagyni. Idén a bérlet mellé egy plusz karszalag is járt, amivel be- és ki kellett csekkolni a biztonsági személyzet egy vonalkód-leolvasó hölgyénél. Az újonnan bevezetett beléptetőrendszer elvileg a katasztrófavédelemnek nyújtana információt a partfürdőn lévő tömegről baj esetén, a fesztiválozóknak azért voltak alternatív elképzelései: egyesek szerint a karszalagok viszonteladását szeretnék ezzel visszavetni, de volt olyan elképzelés is, hogy a kicsekkoltatásra összetorlódott tömeggel arra ösztönözték a közönséget, hogy ne menjenek még haza, hanem fogyasszanak. Az egyik sorban álló fiatal határozottan kikérte magának, hogy bárki nyilvántartásba vegye őt a SZIN-en, hiszen holnap dolgozni megy és a főnöke rossz véleménnyel lenne róla, ha kiderülne az éjszakai tivornya. A dupla karszalag elrejtése a kollégák elől valószínűleg nem lesz egyszerű feladat, bár ránézésre ez a legkisebb problémája lesz másnap a dülöngélő fiatalembernek. http://www.youtube.com/watch?v=_iq9hs2XC3w A korábban meghirdetett tíz óra helyett csak fél egytől engedték be a fesztiválozókat, mikorra a sor már a Vakok Otthonának épületéig nyúlt. Ennek valószínűleg a közeli kisbolt örült leginkább, ahol nem sokkal dél előtti kinttartózkodásunkkor szintén méteres sor állt a hűsítő italokért. Portálunk munkatársai az első SZIN-ezőkkel forgattak egy rövid anyagot, melyet alább tekinthetnek meg. A keddi nyitónap egyébként a szokásos SZIN-es felhozatallal kecsegtette a még friss fesztiválozókat. Az Ocho Macho és a 30Y után a Pendulum Dj Set & Verse mosógépzenéjére is több százan tomboltak, velük majdnem párhuzamosan Odett és a Honeybeast zenekar perdítette táncra az arra tévedőket. Két alkalommal éreztük csupán, hogy nem a Szegedi Ifjúsági Napokon vagyunk: a partfürdő hátsó részében felállított dodzsem és céllövölde egészen búcsús hangulatot kölcsönzött a fesztiválnak, előbbiben bőszen fogócskáztak a fesztiválozók, utóbbinál ottjártunkkor nem láttunk nagyobb mozgást. Illetve a Belmondo koncertjének végén

Czutor Zoltán

"Viktor! Viktor!" skandálást generálva ünnepeltette a zenekar basszeresét,

Paczári Viktort

, ami szintén egy másik típusú rendezvényen a megszokott. http://www.youtube.com/watch?v=QuxjHqrFv4c&feature=youtu.be

Portálunk nyereményjátékára rekord számú megfejtés érkezett, több mint egy tucat fesztiválozót vihettünk ki a SZIN-re. Köszönjük minden kedves olvasónknak a játékot, a nyerteseknek pedig jó szórakozást, hatalmas bulit kíván a SZEGEDma.hu!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.