Közélet

Magna Cum Laude és Kiscsillag - dübörgött a színpad csütörtökön is + FOTÓK, VIDEÓK

Magna Cum Laude és Kiscsillag - dübörgött a színpad csütörtökön is + FOTÓK, VIDEÓK

2014. augusztus 29., péntek
Magna Cum Laude és Kiscsillag - dübörgött a színpad csütörtökön is + FOTÓK, VIDEÓK
szin_vegyes16_gs

Végre megkegyelmezett az időjárás a szegedi fesztiválozóknak. Az eddigi napok legbrutálisabb éjszakáján vannak túl a srácok - csak hogy néhány fellépőt említsünk - Kiscsillagtól, Magna Cum Laudetól, Paddy and the Ratstől, Supernemtől dübörgött az éjszaka.

Csütörtökön végre száraz talajjal a sátruk alatt ébredhettek a fesztiválozók, a szerdai sártenger csak nyomokban látszódott a partszakaszon. A SZIN második kemény estéjét hosszúra nyúlt reggel követte, csak 10 óra tájban kezdett el feltápászkodni zombiüzemmódból a kemény mag, a tusolóknál kígyózó sorokban álltak a fiatalok. Bőséges reggeli elfogyasztása után többen nekivágtak a városnak, napközben hátizsákos fiatalokkal teltek meg Szeged utcái, hogy a fesztiválozás mellett egy kis kultúrát is magukba szívjanak a metropoliszból. Mialatt a fesztiválozók ébredeztek, a sátrak tőszomszédságában, az ugrálóvárral felszerelt

Ágota Csodafaluban

az alapítvány állami gondozott és veszélyeztetett fiataljait ajándékozta meg a Printker. Az írószereket forgalmazó cég új iskolatáskákkal kedveskedett a gyerekeknek, mintegy 200 tatyót osztottak szét közöttük. https://www.youtube.com/watch?v=tSXr_dnlixo Délután a

Csík Zenekar tesztelte a Paksi Atomerőmű négy blokkját

, amely öt napra egy kamionba tömörítve kitelepült a Partfürdőre. Makó Péter, a zenekar fúvósa pár pillanat erejéig a kezében tarthatta a magyar lakosság villamosenergia-szükségletének mintegy felét. Hamar ráérzett a hatalom ízére, amit Szabó Attila hegedős, gitáros is elirigyelt tőle. A 0. napon ugyan nem szállhatott fel az ÁRKÁDfly hőlégballonja, a tegnapi nyugalmas időjárás azonban végre lehetőséget adott arra, hogy a fesztiválozók a magasból is megcsodálhassák a Partfürdőt. Akik ennél is extrémebb kihívásra vágytak, az Extrém Sport Parkban tátott szájjal csodálhatták Magyarország elsőszámú street akrobata csapatát és a legjobb hazai trial kerékpárosokat is. https://www.youtube.com/watch?v=x9WhAbPQrJg A csütörtöki nap bizonyult a fesztivál eddigi legerősebb éjszakájának: Kiscsillag, Magna Cum Laude, Paddy and the Rats, Supernem na meg Alvin és a Mókusok sorakoztak fel egymásutánban a SZIN színpadjain. Lépni sem lehetett a fürdő területén, aki két koncert szünetében a színpadok között csatangolt, bizony könnyen lekéshette kedvencét. Azt azonban meg kell hagyni, a koncertnaptár augusztus 28-án kegyesebb volt a srácokhoz, mint szerdán, a nagy húzónevek szinte egymásutánban következtek. A Fish! még játékra is hívta a közönséget: a koncert közepén arra kérték őket, fussanak egy kört a keverőpult körül. Közel száz ember tett eleget nem mindennapi kérésüknek. A színpad előtti területnél talán csak a wc-k voltak forgalmasabbak, a közös illemhely tisztaságára Ica néni figyel minden nap. Legyünk tehát hálásak gondoskodásáért! Írd meg nekünk milyen élményeid voltak a SZIN csütörtöki napjáról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.