Közélet

Lezárják a rakpartot augusztus 6-án

Lezárják a rakpartot augusztus 6-án

2014. augusztus 5., kedd
Lezárják a rakpartot augusztus 6-án

Augusztus 6-án, szerdán reggel 6 órától a partfal építési munkálatai miatt lezárják a Huszár Mátyás rakpart mindkét sávját az Árvízi emlékmű és a Móra Ferenc Múzeum között.

Újabb látványos szakaszához érkezett a belvárosi partfal rekonstrukciójának kivitelezése. A kivitelezést végző Szeged SHK 2013 Konzorcium megkezdi az érintett szakaszon a vasbeton köpenyfal építését, mely a már megépült résfalhoz vízzáró módon kapcsolódva fogja biztosítani a partfal védelmét. Az útlezárással érintett munkaterület az Alsó-rakpart Árvízi emlékmű és a Móra Ferenc Múzeum közötti szakasz. A lezárás ideje alatt az autósok a Roosevelt tér rakparti szakaszán nem, de a Stefánia felőli szakaszon továbbra is lehetőség lesz parkolni. A rakpart lezárás várhatóan több hetet fog igénybe venni, a Szeged Pólus az autósok és a lakosság türelmét kéri! A forgalomkorlátozásokkal és a projekttel kapcsolatos friss információk a www.szegedipartfal.hu honlapon lesznek elérhetők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.