Közélet

Megjavították a berendezéseket a szegedi és a kelebiai vasútvonalon (FRISSÍTVE)

Megjavították a berendezéseket a szegedi és a kelebiai vasútvonalon (FRISSÍTVE)

2014. augusztus 7., csütörtök
Megjavították a berendezéseket a szegedi és a kelebiai vasútvonalon (FRISSÍTVE)

Fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti közlekedés a Budapest-Szeged és a Budapest-Kelebia vasútvonalon csütörtök délután, miután megjavították a vasúti biztosítóberendezéseket - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Korábban Nagykőrös és Katonatelep, valamint Dömsöd és Kunszentmiklós-Tass között elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés, és nem működtek a sorompók sem. Mostanra minden berendezés teljes körűen üzemel - áll a közleményben. A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza vasútvonalon ugyanakkor 20-30 perces késések is előfordulnak csütörtök délután, mert Püspökladány és Kaba között nem működik a vasúti forgalomirányító berendezés - tették hozzá.

Korábban írtuk:

Műszaki hiba miatt 15-20 perces késésekre kell számítaniuk a Budapest-Szeged és a Budapest-Kelebia vasútvonalon utazóknak csütörtök délután - közölte a Mávinform az MTI-vel. A közlemény szerint elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés Nagykőrös és Katonatelep, valamint Dömsöd és Kunszentmiklós-Tass között. Mivel a sorompók sem üzemelnek teljes körűen, a vasúttársaság a közúton közlekedőktől is fokozott figyelmet kér. A szakemberek már dolgoznak a biztosítóberendezés helyreállításán - tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.