Közélet

Invitel net teljes szabadsággal Huawei tableten

Invitel net teljes szabadsággal Huawei tableten

2014. augusztus 28., csütörtök
Invitel net teljes szabadsággal Huawei tableten
huawei_tablet_inviteleseknek

Az Invitel augusztus 25-től kedvező árú, meglévő előfizetőinek kamatmentes részletre is elérhető tablettel bővíti eszközkínálatát.

Hamarosan véget ér a nyár, és vissza kell rázódnunk a megszokott kerékvágásba. A szabadságról visszatérő felnőttek újra felveszik a munka fonalát, a fiatalok pedig ismét beülnek az iskolapadba. A nyári feltöltődés és kikapcsolódás után egyre több feladattal kell megbirkóznunk, legyen szó munkáról vagy házi dolgozatokról, miközben a szórakozásról vagy a barátokkal, rokonokkal való kapcsolattartásról sem akarunk lemondani. Az internet hasznos segítséget, illetve információforrást jelent a mindennapokban, melynek előnyeit egy hordozható készülékkel még inkább kihasználhatjuk. A Huawei MediaPad 7 Youth2 táblagép 3G- és WiFi-hálózaton is képes kapcsolódni a világhálóhoz, így bármikor tudunk netezni, és otthon sem kell feltétlenül elővenni a számítógépet. „Az Invitel az őszre készülve újabb vonzó termékkel, egy korszerű és gyors tablettel egészíti ki ajánlati palettáját. Az iskolakezdés időszaka minden családban sok beszerzéssel, kiadással jár, ezért nyújtunk lehetőséget a családok számára, hogy kedvező konstrukcióban, kamatmentes részletre vásároljanak jó minőségű táblagépet, amellyel bárhonnan kényelmesen csatlakozhatnak a webre” – mondta el

Langsteiner Marianne

, az Invitel lakossági marketingigazgatója. Az Invitel kínálatában elérhető Huawei MediaPad 7 Youth2 sokoldalú, ugyanakkor egyszerűen használható, így a fiatalok és az idősebbek is hamar megkedvelhetik. A 7 colos képátlóval rendelkező táblagép mindössze 350 gramm, és keskeny kialakításának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe. Az androidos eszköz kiválóan alkalmas például e-mailezésre, navigációra, de tökéletesen kezeli a legelterjedtebb irodai dokumentumformátumokat és a különféle közösségimédia-alkalmazásokat is. A tablet nagy kapacitású, 4100 mAh-s akkumulátora, valamint alacsony energiafogyasztása biztosítja, hogy útközben is zavartalanul tudjunk böngészni, zenét hallgatni vagy akár fotózni. A készülék nagy sebességű 3G-s és vezeték nélküli internetkapcsolatának köszönhetően pedig kényelmesen netezhetünk, bárhol is tartózkodunk éppen. „A magyarországi ’tabletkorszak’ kezdetén volt egy hasonló, sikeres együttműködésünk az Invitellel. A kampánnyal akkor a táblagépek használatát is igyekeztünk népszerűsíteni. Ezek a készülékek ma már jól ismertek, mindennapjaink részévé váltak, így ezúttal arra helyeztük a hangsúlyt, hogy termékünk minél több olyan előfizetőhöz jusson el, akik számára a funkcionalitás, a minőség és a jó ár-érték arány egyaránt fontos. Reméljük, hogy ezt az ajánlatot is szeretni fogják az ügyfelek – mondta

Wang Fei

, a Huawei Technologies Hungary Kft. Device üzletágának vezetője. A Huawei MediaPad 7 Youth2 készülék kedvezményesen 9.990 forintos kezdőrészlettel és 24 havi, 1.190 forintos kamatmentes részletre érhető el a legalább 6 hónapja előfizetéssel rendelkező lakossági Invitel előfizetők számára, meglévő vagy új szolgáltatáscsomagra vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel. Az új lakossági előfizetők az eszközt egy összegben vásárolhatják meg.

Az Invitelről

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhő-alapú IT megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.