Közélet

Az IKSZ kvízét is kitöltötte Rétvári Bence

Az IKSZ kvízét is kitöltötte Rétvári Bence

2014. augusztus 27., szerda
Az IKSZ kvízét is kitöltötte Rétvári Bence
szin_retvari_bence09_gs

Szerda délután adta át a Civil Falut a SZIN fesztiválozóinak Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, aki Haág Zalán meghívására érkezett városunkba. Az államtitkár az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség kvízét is kitöltötte.

Ahogy azt

korábban is megírtuk

,

Juhász Tünde

kormánymegbízott és

Vajda Árpád

IH-igazgató oldalán Szegeden vágta át a Civil Falu kapujának szalagját

Rétvári Bence

. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a sajtó képviselőinek hangsúlyozta: Magyarországon június közepétől szeptember elejéig egymást váltják az országban a nagy fesztiválok, így mindig van hova menni a fiataloknak. Magyarország így igazi fesztivál-nagyhatalom lett, melynek fővárosai egy-egy nagyobb rendezvénynek otthont adó település lett. "Sok egyéb nyugat-európai társaikhoz képest az a jó ezekben a koncertekben, hogy nem csak éjszaka, de napközben is hasznosan tölthetik el az időt, hála a Civil Faluhoz hasonló kezdeményezéseknek" - mondta el az államtitkár. A SZIN-en tett körútja során Haág Zalán, a KDNP szegedi elnöke, valamint Juhász Tünde kormánymegbízott kíséretében Rétvári Bence az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség standjához is kilátogatott, hogy kitöltse az ott felkínált kvízt. Némelyik kérdés egészen kedvezett neki, volt ugyanis, ahol saját nevét kellett doktori helyesen leírnia, de a kereszténydemokraták szegedi szervezetének egy-egy intézkedését is felismerte a tesztben az államtitkár. A kvíz kitöltésével egy üveg pálinka megnyerésére is esélyt kapott, ezt azonban a többi fesztiválozónak hagyta Rétvári Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.