Közélet

A Regio Kft. vette át a Gulliver játéküzleteinek közel felét

A Regio Kft. vette át a Gulliver játéküzleteinek közel felét

2014. augusztus 26., kedd
A Regio Kft. vette át a Gulliver játéküzleteinek közel felét

A Regio Játékkereskedelmi Kft. vette át a nemrég megszűnt Gulliver Kft. üzleteinek csaknem felét, 12 áruházat, így év végére 33 áruházzal üzemel majd - közölte az új tulajdonos kedden az MTI-vel.

A Regio Kft. közleménye szerint az új üzletekkel országszerte várhatóan 70-100 munkahellyel bővül a dolgozói létszám. A társaság tavaly 194,55 millió forint adózott eredményt ért el, 5 milliárd forintos nettó árbevétel mellett, amelynek 25-30 százalékos növekedésére számít a cég idén, a terjeszkedés után. A játékkereskedelmi vállalat az MTI érdeklődésére elmondta: a társaság részesedése a mintegy 40 milliárd forint értékű játékpiacon 12 százalék volt 2013-ban, webáruházában közel 100 millió forint bevételt ért el, ami egy nagyobb játéküzlet forgalmával ér fel. A megvásárolt üzletek mellett a cégnek zálogjoga van a felszámolás alatt lévő Gulliver árukészlete és eszközei felett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.