Közélet

Családi nap és csónakázás Deszken

Családi nap és csónakázás Deszken

2014. július 10., csütörtök
Családi nap és csónakázás Deszken

A Maros Ponty Horgászegyesület a Deszki Nagycsaládosok Egyesületével együttműködve családi napot szervez július 12-én, szombaton. Játékos vetélkedő keretében a tanösvényeken körbesétálják a tavakat és a 2-es tavon is csónakáznak majd.

Játékos családi napra vár minden érdeklődőt július 12-én, szombaton reggel 9 és délután 13 óra között a Maros Ponty Horgászegyesület. A rendezvény során a családok körbesétálhatják a tanösvényeket, illetve lehetőség nyílik csónakázásra is a 2-es tavon. A programokon a részvétel ingyenes és minden résztvevő apró ajándékot kap! Részletek

a rendezvény plakátján

olvashatók! A Maros Ponty Horgászegyesület a ‘Marosmenti Sportprogramok’ című DAOP-5.1.3-11-2011-0044 számú pályázata keretében rendezte a horgásztavak veszélyes partfalszakaszait, megtisztította a 2-es tó náddal benőtt szakaszát, tanösvényt alakított ki és túrakenukat vásárolt, amellyel a csoportosan, vagy egyénileg sportolni, kikapcsolódni vágyóknak biztosít egy kellemes helyszínt Deszken. A projekt 2014. július közepén zárul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.