Közélet

A Molnár Trióval indul a Nyári kavalkád Szegeden

A Molnár Trióval indul a Nyári kavalkád Szegeden

2014. július 2., szerda
A Molnár Trióval indul a Nyári kavalkád Szegeden
molnar_trio

A Molnár Trió koncertjével pénteken elkezdődik a Nyári kavalkád a szegedi városháza udvarán - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Hosszú évek óta hagyomány, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok idején a neobarokk városháza egyedi hangulatú és kiváló akusztikájú udvarán könnyed nyáresti szórakozást ígérő koncerteket és színházi előadásokat szerveznek. A mini fesztivál idén

Molnár György

harmonikaművész triójának koncertjével kezdődik. A műsoron szerepelnek keringők, sanzonok, polkák, örökzöldek, swingek, tangók, de olyan harmonikán ritkábban előadott darabok, mint Brahms több magyar tánca vagy egy-egy latin stílusú cha-cha, bossa nova vagy rumba. Július 10-én

Pataki Éva

Edith és Marlene című darabját mutatják be a városháza udvarán Mészáros Márta rendezésében. A címszerepekben

Botos Évával

és

Nagy-Kálózy Eszterrel

látható darab

Edith Piaf

és

Marlene Dietrich

alakjain túl a két nő viszonyát, barátságát, rivalizálását, viszályait is felidézi. Július 12-én zenés improvizatív stand-up előadásra várják a nézőket a szervezők.

Kovács András Péter, Janklovics Péter

és

Illés Ferenc

jazz-up comedy estje sok zenével és humorral szórakoztatja majd a közönséget. A Nyári kavalkád zárásaként Szentpéteri Csilla és együttese koncertezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.