Közélet

Kiemelt jelentőségű cég lesz Csányi mohácsi vágóhídja

Kiemelt jelentőségű cég lesz Csányi mohácsi vágóhídja

2014. június 3., kedd
Kiemelt jelentőségű cég lesz Csányi mohácsi vágóhídja

A mohácsi Mcs Vágóhíd Kft.-t a kormány a közigazgatási hatósági ügyek intézésében nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű céggé nyilvánítja - az erről szóló rendelet tervezete kedden a kormány honlapján jelent meg.

Az 1,5 milliárd forint jegyzett tőkéjű Mcs Vágóhíd Kft. két tulajdonosa a Pick Szeged Zrt., valamint a Home 2000 Kft. Az előbbit a

Csányi Sándor

érdekeltségébe tartozó Bonafarm Zrt., míg az utóbbit

Nagy György

tulajdonolja. Az Mcs Vágóhíd Kft.-t is Nagy György képviseli, ő a cégjegyzésre jogosult személy. A rendelet tervezete általános építésügyi hatóságként a Mohácsi Járási Hivatal Járási Építésügyi Hivatalát, míg másodfokú építésügyi hatóságként a Baranya Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatalát jelöli ki. A tervezet a kiemelt jelentőségű ügy koordinációjára a Baranya Megyei Kormányhivatalt, mint vezető kormánymegbízottat jelöli ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.