Közélet

Kidöntötték a Klauzál tér egyik mészkő oszlopát + FOTÓK

Kidöntötték a Klauzál tér egyik mészkő oszlopát + FOTÓK

2014. június 26., csütörtök
Kidöntötték a Klauzál tér egyik mészkő oszlopát + FOTÓK
IMG_5996_

Tegnap reggelre a Klauzál téren az egyik mészkő könyöklőt kidöntötték. A rendőrségen feljelentés történt, a nyomok alapján elképzelhető, hogy az egyik áruszállító vagy pénzszállító döntötte el az oszlopot.

Talapzatából kifordulva találták meg szerda reggel a Klauzál tér egyik köztéri könyöklőjét. A márványból készült oszlop kidöntése miatt már feljelentést tett a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit kft.

Makrai László

ügyvezető igazgató közleményében azt írta: kétszer is volt a helyszínen, ahol a rendőrség munkatársaival egyeztetett. A helyszínen talált festéknyomok miatt esélyes, hogy valamelyik áruszállító vagy pénzszállító döntötte ki. "A téren térfigyelő kamarák működnek, javasoljuk a nyomozás és a tettes eljárásba vonását megelőzendő az elkövető jelentkezését" - tette hozzá az ügyvezető. A javítást péntek reggel intézik a környezetgazdálkodás munkatársai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.