Közélet

Halálos baleset Szentes és Vásárhely között, megszűnt az útzár (FRISSÍTVE)

Halálos baleset Szentes és Vásárhely között, megszűnt az útzár (FRISSÍTVE)

2014. június 19., csütörtök
Halálos baleset Szentes és Vásárhely között, megszűnt az útzár (FRISSÍTVE)

Egy szentesi férfi életét vesztette és ketten súlyosan megsérültek a Hódmezővásárhely és Szentes között történt balesetben.

8.45

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. június 19-én 8 óra 25 perckor feloldották a 45-ös főút teljes útlezárását. Az érintett területen zavartalan a forgalom. Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt június 19-én 0 óra 45 perckor a 45-ös számú főút 47+500-as kilométerszelvényénél. Egy kamion és VW típusú személyautó ütközött Hódmezővásárhely és Szentes között. A hajnali órákban lefolytatott helyszíni szemle megállapította, hogy a legyen honosságú kamion sofőrje meg akart fordulni a 45-ös számú főúton, ezért tolatott, amikor a Szentes felől érkező személygépjármű belecsapódott a nyerges vontatóba. Az ütközés következtében az autóban utazó 20 éves szentesi férfi a helyszínen életét vesztette, a sofőr és a másik utas súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az érintett útszakaszon a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, amely több órát vesz igénybe. A rendőrség a Szentes irányába haladókat Hódmezővásárhely belterületén a Jókai és a Szántó – Kovács János utca kereszteződésénél tereli el Mindszent irányába. A Szentes felől érkezőket a 45-ös számú főútról a 4523-as útra terelik Mártély irányába. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a baleset körülményeit büntetőeljárás keretei között vizsgálja. A kamiont vezető férfit őrizetbe vették a rendőrök és előterjesztést tesznek, hogy az ügyészség tegyen indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.