Közélet

Érj át! - távúszás a Maty-éren

Érj át! - távúszás a Maty-éren

2014. június 6., péntek
Érj át! - távúszás a Maty-éren

Június 15-én, vasárnap rendezi a Szegedi Sport és Fürdők Kft. Kelet-Magyarország legnagyobb nyílt vízi eseményét az Érj át! távúszást. A Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával megvalósuló, immár több mint tíz éves hagyományokat maga mögött tudó rendezvényre elsősorban szabadidős úszókat várnak a szervezők a maty -éri Szegedi Olimpiai Központba.

2.000 és 4.000 méteres távok közül választhatnak majd a rajthoz álló úszók, akik a kajakpálya vízfelületén kijelölt egy illetve két körben teljesíthetik a penzumot. A rövidebb táv szintideje 1 óra 15 perc, a hosszabbé 2 óra 40 perc. A regisztráció a rendezvény napján a pálya céltornyában 8.30 órakor nyílik és egészen 10.30 -ig van lehetőség nevezések leadására. A 9.00 órakor elhangzó kürt jelére veszi kezdetét a folyamatos rajtolás a céltorony melletti stégről, az utolsó úszó 11.00 órakor csobbanhat vízbe. Szolgáltatások az első 400 regisztráló számára: vonalkódos időmérés, folyamatosan frissülő időeredmény lista, az Érj át! emblémázott pólója és célcsomag. A rendezvényen fellép a Szegedi Leung Ting Wing Tsun Iskola kung fu bemutató csoportja az öt mesterfokozattal rendelkező Si-Mei Kovács Eszter vezetésével. A már partra érkező úszók számára két időpontban történő ajándéksorsláson értékes nyeremények találnak majd gazdára. A rendezvény hivatalos kiírása a www.szegedsport.hu honlapon olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.