Közélet

Elefántok korzóztak Szeged belvárosában + FOTÓK, VIDEÓ

Elefántok korzóztak Szeged belvárosában + FOTÓK, VIDEÓ

2014. június 3., kedd
Elefántok korzóztak Szeged belvárosában + FOTÓK, VIDEÓ
cirkusz_szeged_belvarosaban09_gs

Szokott-e úgy fogadkozni, hogy "Majd ha piros hó esik", esetleg úgy, hogy "Majd ha elefántcsorda sétálgat Szegeden"? Soha ne mondd, hogy soha: a Magyar Nemzeti Cirkusz huszadik születésnapját látványos felvonulással ünnepelte a belvárosban.

Az Oskola utcán végigsétálva valószínűleg kevés szegedi találkozott eddig szembe egy csapat elefánttal - eddig. Húszéves a Magyar Nemzeti Cirkusz, a kerek évfordulót pedig látványos felvonulásokkal ünnepli meg a társulat országszerte. Kedd délelőtt a színes, vidám társaság Szeged belvárosában vonult végig muzsikaszó és állatsereg kíséretében. A Csongrádi sugárútról indulva a Szent István térre vonult a nem mindennapi kompánia, majd a Tisza Lajos körút sínpárját követve a Somogyi utcára kanyarodtak rá, ahol az elefántok még pózoltak is az őket fotózó tömegnek. Innen az Oskola utcán keresztül a Novotel felé vették az irányt, majd visszatértek az egykori Media Markt szomszédságában lévő kiindulási pontjukhoz. A mázsás állatok katonás rendben sétáltak végig a Csongrádi sugárúttól Szeged belvárosáig, a meglepett járókelők örömére még trükköket is bemutattak. Tevék, pónik, bohócok mutatványosok tartottak velük, akik ízelítőt adtak a 20 éves Nemzeti Cirkusz eddigi leglátványosabb előadásából. Ha az ormányosok sétájáról lemaradt volna, fotóinkon és videónkon bepótolhatja a látottakat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.