Közélet

Egyéjszakás kaland a vonaton - Múzeumok éjszakája a MÁV-nál

Egyéjszakás kaland a vonaton - Múzeumok éjszakája a MÁV-nál

2014. június 16., hétfő
Egyéjszakás kaland a vonaton - Múzeumok éjszakája a MÁV-nál

A szegedi MÁV fűtőház is nyitva áll, június 20-án a ház éjszakai életébe nyerhetnek bepillantást a vonatozás szerelmesei.

Ahol a mozdonyok alszanak, ahová doktorbácsihoz járnak ha elromlik valamelyik alkatrészük - a szegedi fűtőház egy éjszakára kinyitja kapuit a kíváncsiskodók előtt. Alulról, felülről, belülről, ahogyan még sosem csodálhatták. Bejárható lesz egy V43-as mozdony, a Szili és egy M62-es mozdony, a Szergej. Közben a nagycsarnokban igazi meglepetés: egy nagyméretű, működő HO léptékű modul terepasztal várja a modellvasutak szerelmeseit. A szabad téren hajtányozással várják a vendégeket, egy M47-es Dácsia vezetőállomásán pedig utazni is lehet. Június 20-án 18 órától 24 óráig egy igazi apa-fia programmal várják a családokat. A helyszín a Kundombi utca és a Sínpár felől közelíthető meg. Bővebb információkat

ITT

találhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.