Közélet

Tejszínhabbal, lánybúcsúra készült a Dugonics téri szív (FRISSÍTVE)

Tejszínhabbal, lánybúcsúra készült a Dugonics téri szív (FRISSÍTVE)

2014. május 14., szerda
Tejszínhabbal, lánybúcsúra készült a Dugonics téri szív (FRISSÍTVE)
szalonna_szerelem01_gs

Ricsi egy három méter széles szívet kapott hódolójától a Dugonics téren. Mint kiderült, a feliratot tejszínhabbal készítette egy szegedi lány, akinek hamarosan bekötik a fejét.

Portálunk munkatársa a napokban egy Ricsi feliratú szívet fedezett fel a Dugonics téren. Mint kiderült, az alkotást egy szegedi lány készítette, aki hamarosan férjhez megy majd. A lánybúcsút szervező barátnői egy emlékezetes estével szerették volna megajándékozni őt, ekkor született a téren található alkotás. "Nyugodt szívvel mondhatom, hogy nem csak Ricsinek van szerencséje a kedves arával, hanem nekünk is, hiszen könnyedén vette a szombat esti akadályokat. Az, hogy a Kárász utcai csíny után még szerenádot is adott az ifjú férjjelöltnek, már csak hab a tortán" - árulta el a lánybúcsú egyik szervezője portálunknak. A jövendőbeli arának gratulál, sok boldogságot kíván a SZEGEDma.hu! :)

Korábban írtuk:

Itt a tavasz, tombol a jó idő és a szerelem! Ki-ki a maga módján fejezi ki hódolatát a másik iránt, a kevésbé kreatívak virágcsokorral és csokoládéval, a tehetősebbek vacsorával vagy kirándulással. Valaki pedig egy három méteres szívet rajzol a járdára, szerelme nevével a közepén. A képen látható üzenet várja a Ricsi nevű szerencsés srácot akkor, ha a rektori hivatal ablakából kipillant, illetve a Dugonics téren sétál. Csak el ne csússzon rajta...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.