Közélet

Kiírták a pályázatot a kézműves kiállításokon való részvételre

Kiírták a pályázatot a kézműves kiállításokon való részvételre

2014. május 24., szombat
Kiírták a pályázatot a kézműves kiállításokon való részvételre

A Magyar Kézművességért Alapítvány kiírta a Magyar Kézművesség - 2014, valamint a Kézművesség a vendéglátásban című pályázatot az Ipartestületek Országos Szövetségével (Iposz) és a BKIK Kézműipari Tagozatával együttműködve - közölte az Iposz sajtószolgálata.

A pályázaton hazai és határon túli magyar alkotók - népművészek, kézműves iparművészek, egyéni jelentkezők és alkotóközösségek vehetnek részt, maximum 3 olyan alkotással, amelyek természetes alapanyagokból, kézműves technikával készültek. A nevezési határidő 2014. június 30. A kiválasztott alkotásokat 2014. július 28. és augusztus 28. között kiállításon mutatják be a Duna Palotában, a pályaműveket az erre az alkalomra felkért szakértőkből álló zsűri válogatja ki. A kiállításra bekerülő pályázók az ünnepélyes megnyitó során oklevelet kapnak, a zsűri által kiemelt alkotók ezen túlmenően különböző díjakat, elismeréseket vehetnek át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.