Közélet

Ellenőrzik az ivóvízhálózatot Kecskésen és Tápén

Ellenőrzik az ivóvízhálózatot Kecskésen és Tápén

2014. április 29., kedd
Ellenőrzik az ivóvízhálózatot Kecskésen és Tápén

A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat-ellenőrzési munkákat végez május 5. és május 9. között Kecskéstelepen és a Tápéi kiskertek területén.

Az ellenőrzési munkák időtartama alatt (este tíz és reggel hat óra között) átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Az ellenőrzés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a vízmű munkatársai javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt vételezzen mindenki szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. A Szegedi Vízmű Zrt. kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.