Közélet

Thürmer Szegeden: ne a külföldiek alá kössünk rakétát!

Thürmer Szegeden: ne a külföldiek alá kössünk rakétát!

2014. március 26., szerda
Thürmer Szegeden: ne a külföldiek alá kössünk rakétát!
thurmer_munkaspart01_ia

Az emberek országszerte változást akarnak, melyet a Munkáspárt hozhat el nekik - ígérte Thürmer Gyula,a Munkáspárt elnöke szerda délelőtt Szegeden. A párt tíz százaléknyi GDP-t különítene el az oktatásra és az egészségügyre is, ingyenessé téve ezeket mindenki számára.

"Minden választókerületben állított jelöltet a Munkáspárt, Csongrád megyében is várjuk a szavazatokat: a 4-es választókerületében induló

Surányi Vivien

jelenleg főállású anya, de kertész szakmával rendelkezik. Mellette gyári munkások, pályakezdő fiatalok, nyugdíjasok és közmunkások is erősítik sorainkat - dolgozó emberek egytől egyig a párt jelöltjei, nincsenek közöttünk milliárdosok" - hangsúlyozta szerda délután a Klauzál téren

Thürmer Gyula

. A Munkáspárt elnöke a választások előtti országjáró útjának egyik állomásaként látogatott városunkba.

Ingyenes oktatást és egészségügyet

thurmer_munkaspart02_ia

Thürmer szerda délelőtt a makói piacon is megfordult, ahol az emberekkel beszélgetve azt szűrte le: mindenki változást akar, mert csalódott a rendszerváltást követő pártokban. Friss erőt szeretnének látni a parlamentben, amelyet a Munkáspárt elnöke szerint pártja hozhat el oda. Az ország jövőjét a magyar mezőgazdaság helyreállításában látna a párt. "A kereskedelmet a hazai vállalkozók kezében kell tartani, ne a külföldiek alá kössünk rakétát, hogy szárnyalhassanak" - hangsúlyozta a politikus. A Munkáspárt kiemelt figyelemmel kezelné az oktatást és az egészségügyet is, a GDP 10-10 százalékát fordítaná arra, hogy mindenki által hozzáférhetővé és ingyenessé tegye ezeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.