Közélet

Fidesz: tájékozatlanok vagy hazudnak az Összefogás vezetői

Fidesz: tájékozatlanok vagy hazudnak az Összefogás vezetői

2014. március 2., vasárnap
Fidesz: tájékozatlanok vagy hazudnak az Összefogás vezetői

A Fidesz szerint tájékozatlanok vagy hazudnak a baloldali összefogás pártjainak vezetői, ugyanis a kormányfő megbízásából már tájékoztatták az ukrán helyzettel kapcsolatban a parlament nemzetbiztonsági bizottságának tagjait.

Kocsis Máté

, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott közleményében ezt arra reagálva írta, hogy az ellenzéki összefogás pártjainak vezetői vasárnap felszólították

Orbán Viktor

miniszterelnököt, az ukrajnai válsággal kapcsolatban számoljon be a parlament nemzetbiztonsági bizottsága előtt az ország és a határon túli magyar kisebbség védelméhez szükséges intézkedésekről. "A Gyurcsány-koalíció tagjairól már többször kiderült, hogy össze-vissza beszélnek és hazudoznak, de most az is világossá vált, hogy tájékozatlanok" - olvasható a Fidesz közleményében, amely emlékeztet: múlt csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából

Lázár János

Miniszterelnökséget vezető államtitkár részletes tájékoztatást adott az ukrán helyzettel kapcsolatban a nemzetbiztonsági bizottság tagjainak. Az ülésen részt vett az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, az Alkotmányvédelmi Hivatal és az Információs Hivatal főigazgatója, valamint a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat első embere is. A közel másfél órás értekezleten átfogó, részletekbe menő beszámolót adtak az Ukrajnában kialakult helyzetről, a megtett intézkedésekről, a várható fejleményekről - írta a kormánypárt kommunikációs igazgatója. A közlemény szerint a bizottság tagjai meggyőződhettek róla, hogy Magyarország biztonságban van, a rendvédelmi szervek teljes körűen felkészültek, folyamatosan figyelik és értékelik az eseményeket. Beszámolójukból az is kiderült, hogy szükség esetén Magyarország képes lesz segítséget nyújtani a bajba jutott embereknek. Az ülést a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt vezette - idézi fel a Fidesz közleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.