Közélet

Áldozatvédelmi konferencia a Bálint Sándor Művelődési Házban

Áldozatvédelmi konferencia a Bálint Sándor Művelődési Házban

2014. március 20., csütörtök
Áldozatvédelmi konferencia a Bálint Sándor Művelődési Házban

Az időskorúak áldozattá válásának megelőzéséért indított projekt a Bálint Sándor Művelődési Házban várja az érdeklődőket március 21-én, péntek délelőtt tíz órától.

A Csongrád megyei összefogás az áldozattá válás megelőzése és az áldozatsegítés érdekében (TÁMOP-5.6.1.C-11/2-2011-0023) pályázat lakossági előadássorozatának következő helyszíne a Bálint Sándor Művelődési Ház lesz. Március 21-én, péntek délelőtt tíz órától a pályázat konzorciumi partnerei tartanak előadást az időseket érintő leggyakoribb bűnesetekről, illetve azok megelőzési lehetőségeiről.

Programok:

10.00

Megnyitó B. Nagy László kormánymegbízott köszönti a pályázat konzorciumi partnerek képviselőit és a megjelent időskorú vendégeket.

10.15

Vas Márton Zsolt a Csongrád Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatának igazgatója Csongrád megyei összefogás az áldozattá válás megelőzése és az áldozatsegítés érdekében (TÁMOP-5.6.1.C-11/2-2011-0023) pályázat és az Igazságügyi Szolgálat tevékenységének bemutatása

10.25

Zélity László r. ezredes Szegedi Rendőrkapitányság vezetője Szeged város Újszeged városrész közbiztonsági és bűnmegelőzési helyzete c. előadása

10.35

Német Ferenc Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke A magánbiztonság lehetőségei a személyünk és vagyonunk védelmében c. előadása

10.45

Kothencz János Szeged-Csanád Egyházmegye gyermek és ifjúságvédelmi főigazgatója Civil szervezetek, kortárs segítők, önkéntesek az időskorúak védelmében.

10.55

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pályázat során készített bűnmegelőzési kisfilmjeinek bemutatása

11.00

Szituációs bűnmegelőzési eszközök kiosztása a jelenlevők között

aldozatvedelem_logok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.