Közélet

Új tavaszi bérletkedvezmények a Napfényfürdőben +FOTÓK

Új tavaszi bérletkedvezmények a Napfényfürdőben +FOTÓK

2014. február 25., kedd
Új tavaszi bérletkedvezmények a Napfényfürdőben +FOTÓK
napfenyfurdo_aquapolis02_gs

Több szempontból is rekordévet zárt a Napfényfürdő Aquapolis Szeged, ráadásul a fürdők között elsőként kaphatott fogyasztóbarát tanúsítványt. Immáron öt csillagos minősítéssel működhet tovább a négyévszakos vízi város, amely újabb tavaszi bérletkedvezményekkel várja a csobbanni, pihenni vágyókat.

„A 2010-es nyitást követően rögös útra léptünk, a gazdasági válság hatására a fürdő sokak számára luxuscikké vált, nem volt kimondottan keresett szabadidős elfoglaltság az emberek körében” – utalt a kezdeti nehézségeket

Szabó Mihály

ügyvezető igazgató. Mára azonban a fürdő mind a négy alappillérén, vagyis a Csendes wellness, a gyógyászat, az élményfürdő, és a nyári strand bevétel tekintetében közel 10 százalékos emelkedés látszik a 2013-as évhez képest. A biometrikus bérletek elsősorban Szeged és környékéről, a szezonális akciók és programok azonban a régióból, illetve a határon túlról – így Szerbiából és Romániából – is csábítják a vendégeket a vízi város falai közé. A biometrikus bérletrendszert 2012-ben vezették be mintegy a fürdő szezonalitásból adódó hátrányok kiküszöbölésére – árulta el az ügyvezető. A januártól érvényes öt hónapos, valamint éves bérletek között felnőtt, diák, egyetemista és nyugdíjas is megtalálhatja a számára legkedvezőbbet, még akkor is, ha csak a hétköznapokon szeretne hódolni szenvedélyének. Az igénylés egyszerű – magyarázta Szabó Mihály – a fürdő honlapján, vagy személyesen a pénztárnál történő regisztrációt követően a bérlet tulajdonosa megkapja a belépéshez szükséges „fürdőóráját”.

napfenyfurdo_aquapolis03_gs

A szegedi egyetem hallgatói inkább az öt hónapra szóló bérletet választják, mely természetszerűleg a szorgalmi időszakhoz kötődik – világított rá az ügyvezető. A tavaly novemberi nagy sikerű rendezvényt követően a szervezők idén március 18-án kedden éjszaka várják ismét a fürdőzni és szórakozni vágyó egyetemistákat a II. Tesis Aqua Party-ra, ahol nagyszerű látványra, hangulatra és zenére számíthatnak az érdeklődők. Igyekszünk a gyógyászatunkat is különféle akciókkal népszerűbbé tenni, most például a nyugdíjas bérletet vásárló vendégeink 30 százalékkal olcsóbban vehetik igénybe bizonyos gyógyászati kezeléseinket is.” Ilyen és ehhez hasonló időszakos kedvezményekkel és programokkal legközelebb március 7-én Nőnap előestéjén várják a vendégeket egy-egy kényeztető kezelésre a Csendes wellnessben. A fürdőnek már a nyári időszak programjait tekintve is vannak terveik: immáron harmadik alkalommal Fitness majálist, divatbemutatókat, koncertek és egyéb szabadtéri programot szerveznek. Ugyancsak vannak elképzelések a gyógyászati részleg fellendítésére is többek között együttműködve a Szerb Orvosi Kamarával is. Az országos minősítésű gyógyászaton a tavalyi évhez képest 25 százalékkal nőtt a páciensek száma köszönhetően az új szolgáltatásoknak is, mint a Kinesio taping és Glisson-terápia. A Napfényfürdő egyébként az országban hatodikként, de a fürdők között elsőként kapott fogyasztóbarát tanúsítványt, majd egy hónappal később ötcsillagos minősítést érdemelt ki a Magyar Fürdőszövetség Minősítő Bizottságától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.