Közélet

Szombaton ismét Sziki gyalogos teljesítménytúra

Szombaton ismét Sziki gyalogos teljesítménytúra

2014. február 24., hétfő
Szombaton ismét Sziki gyalogos teljesítménytúra
IMG_7851

A tavasz első napján, szombaton rendezi a Szegedi Sport és Fürdők Kft. a Sziki gyalogos teljesítménytúrát. Az immár több mint tíz éves múlttal bíró, az Alföld talán legnépszerűbb túrájának számító rendezvényen családok, baráti társaságok, szabadidős sportolók részvételére számítanak a rendezők.

Az esemény központja hagyományosan a dorozsmai Ács Géza sportcsarnok / Brassói utca /, ahol a túra napján reggel 7.30-9 óra között regisztrálhatnak a résztvevők. Ez alkalommal Dorozsma - Bordány - Zsombó romantikus tanyavilágával ismerkedhetnek meg a résztvevők, akik 7, 16 és 27 kilométeres táv közül választhatnak és teljesíthetnek 2, 4 és 7 órás szintidő figyelembe vételével. Az útvonalak ellenőrző állomásain, a Kulipintyó csárdában és a zsombói József Attila Közösségi Ház udvarán frissítés várja majd a túrázókat, de élő népzene is emeli a rendezvény hagyományosan jó hangulatát. Sikeres, szintidőn belüli célba érkezést követően a túraközpontban a teljesítést elismerő oklevelet vehetnek át a túrázók. Az esemény a hét állomásból álló KM túra szabadidős sorozat nyitó eseménye, melyről részletes információ és térkép a www.szegedsport.hu honlapon található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.