Közélet

Már 27 kamera lesi a szentesieket

Már 27 kamera lesi a szentesieket

2014. február 26., szerda
Már 27 kamera lesi a szentesieket
szentesterfigyelokamera

Szentes Város Önkormányzatának megrendelésére a kivitelező 4 közterületi kamerát adott át a Szentesi Rendőrkapitányság használatába február 24-én.

A már másfél éve 23 kamerával üzemelő rendszer kibővült a Szentes, Deák Ferenc utca - Dósai Molnár utca kereszteződésénél lévő Gyermekotthonnál, a Szentes, Koszta József utca - Zrínyi utca kereszteződésénél lévő Városi Könyvtárnál, Szentes, Szent Imre herceg utca - Szent Anna utca kereszteződésénél lévő Horváth Mihály Gimnáziumnál, valamint a Nagyhegyi városrészben a Hajnal utca - Szelevényi út kereszteződésénél felállított kamerákkal. Az újonnan beszerzett kamerák HD minőségben közvetítik a képeket a Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletén lévő központba, ahol a figyelés történik. Ezen fejlesztés is hozzájárulhat ahhoz, hogy csökkenjen Szentes városában a közterületen elkövetett jogsértések száma, javuljon a felderítés, a közlekedési morál és az állampolgárok szubjektív biztonságérzete. A jövőben további fejlesztésekre is lehetőség nyílhat, mivel a meglévő rendszer alkalmas újabb kamerákkal történő bővítésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.