Közélet

Az IH-ban keresi a boldogságot az arany ember + JÁTÉK

Az IH-ban keresi a boldogságot az arany ember + JÁTÉK

2014. február 28., péntek
Az IH-ban keresi a boldogságot az arany ember + JÁTÉK
ARANYEMBER_2014

Jókai azonos című regénye alapján írt színdarabot Becker András, melyet két felvonásban tekinthetünk meg az IH Rendezvényközpontban március 11-én, este 19 órától. Játsszon velünk, nyerjen páros belépőt az előadásra!

Jókai

regényének hőse, Tímár Mihály, az ” arany ember ” egy a sok-sok milliárd ember közül, akik mind a boldogságot keresték – és keresik ma is. Szerencsésnek tűnő sorsa révén Tímár megkap mindent, amire vágyakozni szoktak: előbb mesés vagyont, ami megkíméli a nehéz testi munkától, majd egy emberektől nem háborgatott édeni kis szigetet a Duna alsó folyásánál. Sőt még többet is: beteljesedő szerelmet és társadalmi elismerést. Ez lenne hát a boldogság útja?

JÁTÉK!

Nyerjen ön is páros belépőt a Magyar Oázis Szín-Társulat szegedi előadására! Ehhez nem kell mást tennie, mint lájkolni a SZEGEDma Facebookos oldalán a rendezvényről kitett posztunkat, amely a cikk alján is megkattintható. A lájkolók között két páros belépőt sorsolunk ki, melyet a helyszínen vehetnek majd át. Nyerteseinket a Facebookon értesítjük, lájkra fel!

Ma már nincsenek szigetek. Pláne nem a Dunán, ahová el lehetne rejtőzni a világ száz baja elől – és nem voltak már Jókai korában sem. Mégis hányan ábrándoztak akkor, és hányan ábrándoznak ma is egy ilyen menedékről. Meg arról, hogy egyik napról a másikra olyan vagyonhoz jutnak, ami minden kívánságuk teljesítését lehetővé teszi. De az az élethelyzet, ami nem volt olyan egyszerű százötven évvel ezelőtt, az bizony nem egyszerű ma sem – az emberi lét drámáit még a regényhősök sem úszhatják meg. A műről Becker András csinált színdarabot, melyet az IH Rendezvényközpontban is megtekintheti a szegedi közönség március 11-én, este 19 órától. Játsszon velünk, nyerjen páros belépőt!

Jegyár:

elővételben: 1.500,-Ft az előadás napján: 1.900.-Ft Csoportos kedvezmény diákoknak, csak elővételben 1.000,-Ft (min 10fő)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.