Közélet

Világszínvonalú klinika Szeged belvárosában + FOTÓK

Világszínvonalú klinika Szeged belvárosában + FOTÓK

2014. január 9., csütörtök
Világszínvonalú klinika Szeged belvárosában + FOTÓK
stefania_klinika_atado09_gs

A kisgyerekektől az idősebb korosztályokig, valamint hivatásos sportolókat is fogad a csütörtökön újranyitott szegedi Stefánia Klinika. Az Arany János utca és a Stefánia sarkán található magánrendelő modern köntösben, világszínvonalú diagnosztikai- és sebészeti eszközökkel felszerelkezve várja a pácienseket.

A belvárosi rendelő beruházása még a nyáron kezdődött, felfrissített arculatot, új nevet és design-t kapott, illetve szolgáltatásainak palettáját is kibővítette - árulta el

Kallai János

orvosigazgatótól, a szakmai irányításért is felelős szemész szakorvos. Az intézmény olyan műszereket szerezett be, mint a gasztroenterológiában és a sebészetben is használatos endoszkópos torony, a szemészeti megbetegedések - főként a zöldhályog - kezelésére alkalmas eszközpark, vagy a hasi és kismedencei, nőgyógyászati, alsó végtagi és ízületi lágy részek részletes és pontos feltérképezésére szolgáló csúcstechnológiás ultrahangkészülék, illetve az a 4D-s mobil ultrahangfej, amely a belső szervek elváltozásait hivatott vizsgálni. A szűrőcsomagok, a személyre szabott életmód tanácsadások és a laborvizsgálatok szintén bárki számára elérhetőek, utóbbi az Országos Egészségbiztosítási Pénztár támogatásával vehető igénybe. Mint megtudtuk, sportegészségügy speciális területet képvisel a klinika működésében, ahol profi és amatőr sportolók egészségi állapotának felmérést végzik, valamint balesetek következte sérülések rehabilitációjában is segédkeznek.

stefania_klinika_atado04_gs

"Több mint 20 szakrendelést vezettünk be, amelyet szeretnénk még tovább bővíteni. A betegeink eddig főként Szegedről és a környékről jöttek, de orvosainkat nem ritkán látogatták az ország különböző pontjairól érkező betegek is. A határ közelsége miatt Szerbiából és Romániából is sokan jöttek, reméljük ez a jövőben is így fog maradni, valamint a kollégák nyelvtudása miatt a városban élő külföldiek is minket választottak" - fejtette ki a klinikához fűzött reményeit

Juhászné Zsuzsanna

ügyvezető igazgató. A belvárosi klinikáról további részleteket a

stefaniaklinika.hu

weboldalon találhatnak. Kövesse a klinikát a

Facebookon is

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.