Közélet

Tél-Alföld - hóhelyzetben a szegediek + VIDEÓ

Tél-Alföld - hóhelyzetben a szegediek + VIDEÓ

2014. január 29., szerda
Tél-Alföld - hóhelyzetben a szegediek + VIDEÓ
hokotro01_gs

Gyakran társul a katasztrófa kifejezés a média híradásaiban a havazás mellé, mondhatni, ha hóhelyzet van, fusson, ki merre lát! De vajon tényleg ennyire vészes az ügy? Elegendő indok az ország megbénulására pár centi friss hó? Válaszokért a szegediekhez fordultunk.

Tény, ami tény, számtalan veszélyt és problémát hordoz magában egy komolyabb hóvihar, pláne, ha felkészületlenül éri az embereket. Mindemellett már-már pánikszerűvé válik olykor a magyar médiából sugárzott helyzetkép, kérdés tehát: hol helyezkedik el az igazság? Egyesek szerint egy kis hó nem okozhat bajt, mások szerint akadna tennivaló a télies időben, megint mások semmilyen mértékű óvintézkedést sem tartanak indokolatlannak. A vita feloldására a szegediek véleményét kértük ki a hóhelyzetről. https://www.youtube.com/watch?v=6EcRC3X6ipg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.