Közélet

Szaloncukrot oszt és adományokat gyűjt a szegedi Jobbik

Szaloncukrot oszt és adományokat gyűjt a szegedi Jobbik

2013. december 5., csütörtök
Szaloncukrot oszt és adományokat gyűjt a szegedi Jobbik
jobbik_mikulas_01

Mikuláskor szaloncukrot oszt a Jobbik Ifjúsági Tagozatának Mikulása, de a párt szegedi szervezete adománygyűjtést is hirdetett, hogy minél több ember karácsonyát tegyék szebbé a felajánlásokkal.

A Jobbik Szegedi Ifjúsági Tagozatának ötlete volt, hogy Szent Miklós ünnepén megajándékozzák egy-egy szaloncukorral a gyerekeket.

Rácz Tibortól

, a párt országgyűlési képviselőjelöltjétől megtudtuk, nemcsak csütörtökön, hanem december 6-án délután is találkozhatnak a Mikulással a gyerekek és szüleik a belvárosban. A Jobbik idén is hirdetett adventi adománygyűjtést, melynek első köre már le is zárult. Rácz Tibor elmondta, körülbelül egy kamionnyi ruhát ajánlottak fel a lakosok, melyet már el is juttattak a MÁTRIX Alapítványhoz. „A gyűjtés tovább folytatódik, várunk ruhákat, tartós élelmiszereket, játékokat és könyveket egyaránt. Ezeket hétköznapokon 8 és 17 óra között a párt irodájában vesszük át” – tájékoztatott. Hozzátette, a Facebookon vagy e-mailben is várják a megkereséseket, és igény esetén el is mennek a felajánlásokért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.