Közélet

Karácsonyi játék és lemezbemutató koncert az IH-ban + VIDEÓ

Karácsonyi játék és lemezbemutató koncert az IH-ban + VIDEÓ

2013. december 16., hétfő
Karácsonyi játék és lemezbemutató koncert az IH-ban + VIDEÓ
Wass Albert(1)

Kedden a Genéziusz színház Csillag az éjszakában című karácsonyi játékát tekinthetik meg az érdeklődők az IH Rendezvényközpontban, csütörtök este pedig a Hajdu Klára Quartet ad koncertet.

Wass Albert

Csillag az éjszakában című karácsonyi játékát viszi színpadra a Genéziusz színház december 17-én, kedd este hét órától. A történet főszereplői egy tábortűz mellett ülnek valahol az erdélyi havasokban. Mindegyikük elvesztette mindazt, ami értelmet adott életének: családot, otthont. Arról azonban még ők sem tudnak, hogy hamarosan megtörténik velük is a csoda. Wass Albert karácsonyi története példa a mai világunknak. A hagyományos értékrendekről szól, családról, szeretetről, békéről és hazáról.

Szereplők:

I. Bujdosó - János: Bánföldi Szilárd II. Bujdosó - Kuvasz Péter: Kun Áron III. Bujdosó - Marci bácsi - B Juhász Péter Veronka - bolond lány: Veres Kitti Weiner: Kiss Gábor Weinerné: Gárdián Edit Gyermek: Nagyhaska Regina

További közreműködők:

Rupáner Ágnes, Kisszely-Papp Éva, Kis Judit, Szabó Zita, Jónás Anna, Horváth István. http://www.youtube.com/watch?v=1q264lsSH8M Csütörtök este hét órától pedig a Hajdu Klára Quartet tartja lemezbemutató koncertjét az IH-ban.

Hajdu Klára

kilenc évig volt a fonogram díjas Balázs Elemér Group énekesnője, melynek köszönhetően hazánkban és külföldön egyaránt ismertté vált. Saját zenekara, a Hajdu Klára Quartet 2008-ban alakult, számos hazai klubban és fesztiválon megfordult. A 2012 elején megújult zenekar idén készítette el első lemezét, melyen saját szerzeményeik mellett kortárs jazz zenészek kompozíciói is helyet kaptak. Emellett pop, jazz standard és népdal feldolgozás is hallható a frissen megjelent albumon. Koncertjére (melyen ének- és fuvolajátékával

Szolnoki Péter

is asszisztál) december 19-én, csütörtök este héttől várják az érdeklődőket a rendezvényközpontba!

hkq_comewithme_front

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.