Közélet

Tovább erősödik Fábiánsebestyén közbiztonsága

Tovább erősödik Fábiánsebestyén közbiztonsága

2013. november 25., hétfő
Tovább erősödik Fábiánsebestyén közbiztonsága
mezoor_fabiansebestyen

Mezőőrökkel közösen lát el szolgálatot 2013. december 1-től a fábiánsebestyéni körzeti megbízott.

A település önkormányzata 7 mezőőrt képzett ki, és állít munkába az év utolsó hónapjától, akik a rendőrökkel közös szolgálatot látnak el. Ezzel az eddiginél is nagyobb hangsúly helyeződik a bűn- és baleset-megelőzésre, a külterületen elkövetett jogsértések felderítésére, erősítve a lakosság szubjektív biztonságérzetét.

Vendlóczki Richárd

törzsőrmester, fábiánsebestyéni körzeti megbízott munkáját eddig is segítette a közel 40 főből álló települési polgárőrség, akikkel együtt járőrözött a tanyavilágban, fokozottan odafigyelve az ott lakó idős, egyedül élő emberekre.

Balogh Szabó Imre

alezredes, a Szentesi Rendőrkapitányság vezetője szerint példaértékű a térségben az önkormányzat rendért való tenni akarása, amellyel nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy évről-évre csökken az ismertté vált bűncselekmények száma. A rendőrség, a mezőőrség és a polgárőrség összefogása a jövőben garancia lehet a település biztonságának további erősítésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.