Közélet

Telephelyét fejleszti az RMB-Transz Kft.

Telephelyét fejleszti az RMB-Transz Kft.

2013. november 26., kedd
Telephelyét fejleszti az RMB-Transz Kft.
rmb_ir_logo

Az Új Széchenyi Terv Dél-alföldi Operatív Program DAOP-1.1.1/E-12 Telephelyfejlesztés c. konstrukciója keretén belül 79 732 940 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül a mórahalmi RMB-Transz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Közel 80 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert uniós forrásból nemrégiben a mórahalmi RMB Transz Kft. A DAOP-1.1.1/E-12 pályázati konstrukcióra benyújtott, nyertes projektjük keretében telephelyfejlesztést valósítanak meg. A Kft. jelenleg 6782 Mórahalom, Röszkei út 44. szám alatt található ipari parkban tevékenykedik, az új telephelyet pedig a 38. szám alatt, egy önkormányzati tulajdonban álló telken valósítják meg. A cég fő profilját tekintve építési hulladék befogadásával, feldolgozásával és hasznosításával foglalkozik, a végterméket útalapban hasznosítják. A beruházást 2013. november 21-én kezdték meg és 2014. június 30-áig kell befejezniük. A projekt hulladék újrahasznosítás, gépjárműjavítás, -karbantartás tevékenységek köré épül, melyeket beruházással és eszközbeszerzéssel, valamint megújuló energiát hasznosító technológiák segítségével valósítanak meg. A következő 7 hónapban tehát felépül majd egy kétszintes, összesen mintegy 445 m2 alapterületű karbantartó- és szerelőcsarnok, valamint egy szintén kétszintes irodaépület. Ez egy hatalmas horderejű beruházás az RMB-Transz kft. életében, hiszen jelenleg egy fedett színben dolgoznak a munkavállalók, irodahelyiségnek pedig egy konténer van kialakítva. A "Telephelyfejlesztés az RMB-TRANSZ Kft.-nél" nyertes pályázat pályázati dokumentációját az Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. készítette el.

rmb_transz_magyarorszag_megujul

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.