Közélet

Improvizáló vezetők

Improvizáló vezetők

2013. november 23., szombat
Improvizáló vezetők
uszt_logo
erfo2

Rendhagyó improvizációs tréning volt Szegeden a mai napon. Az ERFO Nonprofit Kft. középvezetői megváltozott munkaképességű dolgozók munkáját irányítják, ezért fontos, hogy jó kommunikációs megoldásokat találjanak a mindennapokban. A szakmai fórum az improvizációs színházból tanulható technikákra támaszkodott és a Momentán Társulat színésztrénere vezette.

Az ERFO 45 középvezetője országosan 800 megváltozott munkaképességű dolgozó munkájában vesz részt naponta. A cég középvezetői egy európai uniós támogatással megvalósuló képzésben vesznek részt 400 megváltozott munkaképességű dolgozóval együtt. A képzés célja a megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének megerősítése és a középvezetők továbbképzése.

erfo_logok

A program egyik állomása volt a szegedi szakmai fórum, melynek fókuszában a kreativitás felszabadítása és az együttműködés fejlesztése, a közös pontokra építő kommunikáció állt. A rendezvény a TÁMOP-5.3.8-11/A1-2012-0001 Rehabilitáció, Érték, Változás (RÉV) keretében valósult meg, melynek célja, hogy képzéssel és szolgáltatásfejlesztéssel segítse a megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetét. Az ERFO Nonprofit Kft főbb tevékenységei közé tartoznak a nyomdai munkák, a papír- és csomagolótermékek gyártása, Sándorfalván a seprűgyártás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.