Közélet

Drogos sofőrt fogtak Nagylakon

Drogos sofőrt fogtak Nagylakon

2013. november 7., csütörtök
Drogos sofőrt fogtak Nagylakon
drogossofor_csmrfk

Kábítószert fogyaszthatott az a sofőr, aki november 6-án autójával nekihajtott a nagylaki határátkelőhely kamiontermináljának.

A police.hu tájékoztatása szerint a 27 éves román férfi a hajnali órákban jelentkezett kilépésre a magyar oldalon. Az ellenőrzés során zavartan viselkedett, majd a kiléptetést követően nagy sebességgel megfordult és a sorompón áttörve visszahajtott Magyarország irányába. Forgalommal szemben, az autók között szlalomozva áthajtott az útpadkán és a sávokat elválasztó bójákon. A gépkocsi végül a kamionterminálban elhelyezett betonágynak csapódva állt meg. Ekkor a férfi kiugrott az autóból és megpróbált elmenekülni, de az egyenruhások elfogták és előállították. A vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.