Közélet

Szegeden Morvaival indítja kampányát a Jobbik

Szegeden Morvaival indítja kampányát a Jobbik

2013. október 17., csütörtök
Szegeden Morvaival indítja kampányát a Jobbik
2013-10-17 09.02.40

A Jobbik az országos október 23-i központi esemény előtt egy nappal Szegeden egy nagygyűléssel kezdi meg kampányát a 2014-es választásokra, a fő szónok Morvai Krisztina EP-képviselő lesz.

A Széchenyi téren, a Magyar Államkincstár (Szeged Étterem mellett) előtt jövő héten kedden, október 22-én Kormánykárosultak Nagygyűlése címmel tart demonstrációval egybekötött kampánynyitányt a Jobbik megyei szervezete. A "Kimentek a tankok, bejöttek a bankok" mottóval szervezett eseményen a fő szónok az Európai Parlament képviselője, Morvai Krisztina lesz. Tóth Péter a párt megye elnöke és Rácz Tibor alelnök sajtótájékoztatón ismertette a rendezvényt csütörtök délelőtt. "Azokat várjuk, akiknek elegük van a kormányzatok tehetetlenségéből, mi most az elmúlt 24 évet szeretnénk leváltani. Jöjjenek el az Orbán-kormány károsultjai is, a devizahitelesek, a trafikmutyi, vagy a földpályázatok kárvallottjai" - mondta el Tóth. Elhangzott: addig míg az igények európaiak, de a bérek balkániak, az európainak a tizede, addig nem léphet előre az ország. "Minden magyar embernek fel kell emelnie a fejét, azokat várjuk, akiknek mind a Fidesz, mind az MSZP kormányaiból elege van, a kormányok mindegyikében csalódtak" - hangsúlyozta a párt megyei elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.