Közélet

Holnap is a Dóm téren reggelizhetnek a kerékpárosok

Holnap is a Dóm téren reggelizhetnek a kerékpárosok

2013. október 2., szerda
Holnap is a Dóm téren reggelizhetnek a kerékpárosok
kerekparos_reggeli0_gs

Csütörtök reggel hét órától ismét reggelivel várják a munkába tekerőket a Dóm téren, az őszi „Bringázz a munkába!” kampány keretében!

Májusi akciójuk után ismét bringás reggelit hirdetett a Dóm térre a Magyar Kerékpárosklub. Csütörtök reggel hét órától péksüteménnyel és üdítőitallal várják a két keréken munkába igyekvőket, ezzel megköszönve nekik, hogy a közlekedés eme környezettudatos módját választották. A már hagyománnyá vált Bam! Bringás Reggeliket országszerte megrendezik csütörtök reggel, a pontos helyszíneket és időpontokat

Facebook-os oldalukon

teszik közzé. Tekerjetek ti is arra egy reggeliért! A szeptember 23-án indult őszi forduló első hetében már több, mint 5000-en regisztráltak a http://bringazzamunkaba.hu oldalon, ahova folyamatosan feltölthetik a drótszamarak nyergében megtett távot. Az eddig regisztráltak már túl is vannak az első 264.540 kilométeren - olvasható a kerékpáros klub közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.