Közélet

Az új drogstratégiáról dönt az Országgyűlés

Az új drogstratégiáról dönt az Országgyűlés

2013. október 7., hétfő
Az új drogstratégiáról dönt az Országgyűlés

Újabb kétnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés, a képviselők ma elfogadhatják a 2020-ig szóló új drogstratégiát.

A Ház ülése a megszokott időben, 13 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit az interpellációk, azonnali kérdések, majd a kérdések követnek. A határozathozatalok során elfogadhatják a kormány 2020-ig tartó drogstratégiáját, valamint létrehozhatják a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Alapját. Utóbbi a kabinet elképzelése alapján egy elkülönített állami pénzalap lesz, amelynek célja, hogy vagyont bocsásson a takarékszövetkezeti integrációról szóló törvény nyári elfogadásával létrehozott Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezetének. Döntés várható több kulturális témában is: módosíthatják a muzeális intézményekről szóló és a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályokat, továbbá a Magyar Művészeti Akadémia működésén is változtathatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.