Közélet

A rektori előtt tiltakozott Gyurcsány ellen a Jobbik ifjúsági tagozata + FOTÓK

A rektori előtt tiltakozott Gyurcsány ellen a Jobbik ifjúsági tagozata + FOTÓK

2013. október 29., kedd
A rektori előtt tiltakozott Gyurcsány ellen a Jobbik ifjúsági tagozata + FOTÓK
jobbik_tiltakozas02_ia

Ha valódi elszámoltatás történt volna, Gyurcsány Ferenc most nem a belvárosban sétálna, hanem a Csillag börtönben ülne - hangzott el a Jobbik Ifjúsági Tagozatának sajtótájékoztatóján a Dugonics téren.

A Demokratikus Koalíció elnökének szegedi látogatása ellen emelte fel hangját a Jobbik Szegedi Ifjúsági Tagozata. Kedd délelőtt a Rektori Hivatal szomszédságában tartott sajtótájékoztatóján

Böjthe Sándor

, a párt ifjúsági tagozatának szegedi elnöke úgy nyilatkozott: az egykori MSZP-s miniszterelnök ideje alatt kezdődött meg a fiatalok tömeges kivándorlása. A szocialista kormány a büszkén felvállalt "ha nem tetszik, el lehet menni" elvéből azonban nem kérnek a szegedi fiatalok, ahogyan az új párt színeiben induló

Gyurcsány Ferencből

sem. "Gyurcsány,

Mesterházy

és

Bajnai

semmivel nem jobb a mostani kormánynál, az akarja kitakarítani a szobát, aki maga is bepiszkította. Ha valódi elszámoltatás történt volna, ez az ember nem a belvárosban sétálna, hanem a Csillag börtönben ülne" - mondta Böjthe Sándor. Az elnök szerint az egyetemisták és fiatalok körében már a valódi változást hozó Jobbik a legnépszerűbb párt. A szegedi "gyurcsányistáknak" pedig a fiatalok nevében üzente: a jövő az övék, ezt pedig nem veheti el tőlük senki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.