Közélet

A 25 ezredik ősember-látogatót köszöntik

A 25 ezredik ősember-látogatót köszöntik

2013. szeptember 10., kedd
A 25 ezredik ősember-látogatót köszöntik
osember01

Óriási sikernek örvend Szegeden a Móra Ferenc Múzeum „Egyszer volt… az ősember” című kiállítása: a különleges tárlat 25 ezredik látogatója várhatóan szeptember 12-én, csütörtökön 11 órakor érkezik a múzeumba.

Őskőkori barlangfolyosóval, barlangi medve péniszcsontjával, Frédi és Béni autójával, valamint virtuális bölényvadászattal is találkozhatnak az érdeklődők a Móra Ferenc Múzeum nagysikerű ősember-kiállításán, melyet október 25-ig hosszabbított meg a Kultúrpalota. A tárlaton minden csütörtökön 18 órakor tartanak ingyenes tárlatvezetéseket, melyeket szintén komoly érdeklődés övez. A tárlatot sok ezren látták az elmúlt hónapokban: nem csak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolta az ősemberek titokzatos világa. A kiállítás már a 25 ezredik látogatónál jár, aki várhatóan szeptember 12-én, csütörtökön érkezik a Kultúrpalotába. A látogatót

Fogas Ottó

, a Móra Ferenc Múzeum igazgatója köszönti majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.