Közélet

Torlódás a röszkei és a nagylaki átkelőnél - FRISSÍTVE!

Torlódás a röszkei és a nagylaki átkelőnél - FRISSÍTVE!

2013. augusztus 4., vasárnap
Torlódás a röszkei és a nagylaki átkelőnél - FRISSÍTVE!

A Nyugat-Európában dolgozó és szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt egyaránt háromórás várakozás alakult ki a röszkei és a nagylaki határátkelőhely kilépő oldalán vasárnap délelőtt, torlódás van a röszkei belépő oldalon és Ásotthalomnál is – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Jászai Linda

elmondta, egy órát kell várniuk a Magyarországra tartó személyautóknak és buszoknak a röszkei határátkelőhelyen, és szintén egyórás veszteglésre kényszerülnek az utazók az ásotthalmi átkelő belépő oldalán. A Románia felé tartó autósoknak a gyorsabb határátlépés érdekében érdemes az egész nap üzemelő kiszombori átkelőt választaniuk. A Szerbia felé utazóknak a torlódás elkerülése érdekében célszerű a tiszaszigeti vagy az ásotthalmi határátkelőhelyet igénybe venni, amelyek 7 és 19 óra között tartanak nyitva – mondta a főhadnagy. A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, indulás előtt az aktuális forgalmi helyzetről tájékozódjanak a

rendőrség honlapján

, utazás előtt ellenőrizzék, rendelkeznek-e érvényes úti okmányokkal, illetve a várható hőség miatt készüljenek kellő mennyiségű folyadékkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.