Közélet

Csalókra hívja fel a figyelmet a szegedi hőszolgáltató

Csalókra hívja fel a figyelmet a szegedi hőszolgáltató

2013. augusztus 8., csütörtök
Csalókra hívja fel a figyelmet a szegedi hőszolgáltató
csalok

Ismeretlen személyek a Szegedi Hőszolgáltató Kft.-re hivatkozva akarnak pénzt beszedni a lakosoktól. A hőszolgáltató közleménye csalókra hívja fel a figyelmet!

A közlemény alább változtatás nélkül olvasható.

Közérdekű Felhívás

"Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy társaságunk nevével ismeretlen személyek ismételten visszaélnek. Ismeretlen személyek, személyes megkeresés alkalmával pénzt akarnak beszedni a fogyasztóinktól a Szegedi Hőszolgáltató Kft.-re hivatkozva „alsó elzárók felszerelése” címén. Foglalót kérnek a helyszínen, melyről átvételi elismervényt adnak, továbbá vállalkozási szerződést íratnak alá fogyasztóinkkal, melyben fizetési kötelezettség is szerepel. Kérjük, hogy amennyiben a fentiekhez hasonló megkeresést kapnak, úgy pénzt semmiféleképpen ne adjanak az Önöket felkeresőknek, illetve ne írjanak alá szerződést, valamint jelezzék a megkeresést társaságunk felé, akár telefonon (62/475-475), vagy e-mailen (info@hoszolg.szeged.hu) a nevük és lakcímük megjelölésével Amennyiben sajnálatos módon már károsultak, úgy a javasoljuk, hogy csalás bűncselekménye miatt, haladéktalanul tegyenek feljelentést a Szegedi Városi Rendőrkapitányságon! Együttműködésüket köszönjük!" - olvasható a Szegedi Hőszolgáltató Kft. közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.