Közélet

Szabadsága alatt kifogná a nagy halat B. Nagy László

Szabadsága alatt kifogná a nagy halat B. Nagy László

2013. július 18., csütörtök
Szabadsága alatt kifogná a nagy halat B. Nagy László
b_nagy_laszlo_it-1

Horgászni szeretne a szabadsága alatt B. Nagy László, a kormánymegbízott számára az az igazi kikapcsolódás, ha jó társaságban tölthet el pár napot.

A kormányablak-ügyintézők bizonyítványátadásán

is szabadsága alatt vett részt

B. Nagy László

. Hiába van a parlamentben nyári szünet, mivel kormánymegbízott is, a pihenésre és kikapcsolódásra nincs sok ideje. Nincs rendes szabadsága, mint elmondta, úgysem tudná kivenni, de a lehetőségekhez mérten megpróbálja aktívan tölteni szabadidejét. A SZEGEDma.hu-nak elárulta, a bizonyítványátadást rendkívül fontosnak tartotta, nagyra becsüli kollégái munkáját, s azt, hogy milyen sokat tettek a továbbképzésért, ezért úgy érezte, fontos, hogy részt vegyen az ünnepségen. Megtudtuk, feleségével pár napot már nyaralt, de szeretne még a nyár folyamán elutazni valahova, lehetőleg vízpartra, s vidám társaságban eltölteni egy kis időt. A kormánymegbízott imád horgászni, s ő maga pucolja és süti a halat, ezt nem bízza másra. S hogy milyen halat szeretne fogni? „Olyat, ami nagy, erős, küzd az életéért, és természetesen finom. Például süllőt vagy csukát” – mondta, hozzátéve, nem válogat, örül minden halnak, amit kifog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.