Közélet

Péntektől ismét kamiondübörgés Szegeden

Péntektől ismét kamiondübörgés Szegeden

2013. július 16., kedd
Péntektől ismét kamiondübörgés Szegeden
kamion_gyorsul_2011_it-26

Gépóriások lepik el július 20-ától a Sziksósfürdő környékét. A XXIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó ezúttal is bővelkedik koncertekben, és természetesen a gyorsulási verseny sem maradhat el.

Kamionos konvoj vonul keresztül Szegeden július 20-án, pénteken 17 órától, jelezve, ismét találkoznak a monstrumok szerelmesei. A XXIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozón pénteken este koncertekre invitálják az érdeklődőket, fellép a Smart Jam Band, majd diszkó várja a vendégeket a szikin. A szombati nap programjai a sziksósfürdői strand területén zajlanak, a gyermekprogramok mellett kamionos terepügyességi versenyt is rendeznek, de rugóemelő, féktárcsagurító, kötélhúzó, sőt női- és férfi szkander versenyeken is összemérhetik erejüket az indulók. Nincs kamionos találkozó női vizespóló verseny nélkül, és a legszebb kamiont is e napon választják ki. A színpadon a Caliana Hastánccsoportot a River country együttes, majd a Heaven Street Seven váltja, míg a Nyughatatlan együttes után Vízparti Twist Party lesz Patkós Doktorral. A hagyományokhoz híven a vasárnapi programok helyszíne a Huszár Mátyás rakpart lesz, a kamiongyorsulási verseny 14 órakor kezdődik, amit 16 órakor Street Fighter Show követ. A XXIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozóról bővebben

ITT

és

ITT

olvashat, a rendezvény plakátját az

alábbi linkre kattintva

éri el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.